Scarface ?
A Day With Them
Saturday, March 26, 2011 | 3:43 PM | 0 love(s)
ariy tu, brapa ariy bulan x ingat...
sy ngan my frend men boling at luar negara..
mula2 nak men kat luar negara..
disebabkan aeroplane x dak, x leh nak men kat luar negara..
tau ak aeroplane tu apa?? p cari kamus.. mesti ada punya..

k skang ni, nak share skit photo2 ngan kengkawan yg aku sayangi..

sat sblom tu, kami suma men kat park avenue sbb aeroplane x dak..
huhuhu.. =DD

mari kita tengok bunga-bunga yg baru dipetik dari taman bunga..

HERE WE GO...

dalam masa..

5

4

3

2

1


tengok3..

selepas bermain boling..

promote untuk datang ke PARK AVENUE...
siap pegang bola lagi tu..

my frenzz la..
x kan musoh kot..

enjoy..!!

inilah keluarga kembanganku di sekolah...
suma sweet an..??
gamba kami sorang xdak coz kami yg volunteer tangkap gamba..
klu dak, sampai skang x blek giy sbb suma nak masok camera..


jom kita tengok cara bermain dengan btol..

*

*

*

tengok skill depa..
mantop..!!!

yg pakai baju biru tu men punya hebat..
hahaha..

ni kakak form 3 kot..

selepas bola boling dilepaskan,
gaya tersebut harus dilakukan..


tatatata...
bye3..
c u on the next post..

Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al


tengok3..

selepas bermain boling..

promote untuk datang ke PARK AVENUE...
siap pegang bola lagi tu..

my frenzz la..
x kan musoh kot..

enjoy..!!

inilah keluarga kembanganku di sekolah...
suma sweet an..??
gamba kami sorang xdak coz kami yg volunteer tangkap gamba..
klu dak, sampai skang x blek giy sbb suma nak masok camera..


jom kita tengok cara bermain dengan btol..

*

*

*

tengok skill depa..
mantop..!!!

yg pakai baju biru tu men punya hebat..
hahaha..

ni kakak form 3 kot..

selepas bola boling dilepaskan,
gaya tersebut harus dilakukan..


tatatata...
bye3..
c u on the next post..

Older Post | Newer Post