Scarface ?
1 murid, 1 sukan, 1 malaysia
Thursday, June 30, 2011 | 8:50 PM | 0 love(s)
tengok title atas..! amacam..?
suka x ? mesti suka kan ?
org yg berazam nak kuruskan badan, leh la rebut peluang yg ada
budak ALIA ni fikir positif lah.. suka suka suka.. ^_^ apa lagi yg positif ?
fikirlah sendiri.. ada otak, ada akal, kan ?
kasar x ayat tu ? k, sorry if terkasar bahasa dengan anda.. =)

sabtu niy, 2/7/2011
ada la larian tu.. satu malaysia buat.. mesti best kan ?
rasanya keta x leh lalu jalan tu, banyak budak yg merentas desa..
n then, mesti jumpa kawan kat sek lain.. *positive,dear*

ayuh rakyat MALAYSIA..
larilah sepenuh hati.. laungkan 1 MALAYSIA...
haha.. =) ada gaya nak jadi pemimpin dak ?

k, perasaan --> ada best, ada malas dan ada macam2 larh..

buat 1.5 km ja kan ? dengar 1.5 km mmg best sangat2.. sbb lari x jaoh sangat..

tapi my beloved school, ikot trek merentas desa ariy tu.. (trek perempuan-4.5km kot)
tengok angka tu ? 4 sapa la yg larat.. denga yg tu ja, sangat malas..
*malas sunggoh budak sorang tu kan? apa nak jadi x tau la kat dya* ~~ negatif plak ini budak..=P

fine, x pa.. kita redha.. lari tu pown nak sehatkan badan kan ?
nanti dijemput datang ke SMKB tengok plajar kat situ suma sihat ja..
x dak lah yg x sihat.. gerenti !!!

fine, post kali ni mmg x best.. sy tahu itu..
tapi nak wat camnakan.. mood ariy ni, nak serious ja..
klu x suka, diam.. x perlu nak heboh satu kampung.. haha.. =)
k, bye.. x tau lah nak tulis apa lagi..

Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al