Scarface ?
cuti 2 minggu -- enjoy ar, apa lagi.. haha
Monday, June 13, 2011 | 12:25 AM | 0 love(s)
kawan2ku, sedarlah..
skarang sudah sekolah, bukan cuti lagi ya, sayang..
cepatlah bangun dari katil tu..
baca buku.. n what else yg bawak faedah..
(sudah bersyarah ini budak)
~~ bukan slalulah nak bersyarah.. satu dalam sejuta ni.. (iklan perasan)

stop yg tu.. !
amacam cuti ? banyak bagos ?

k, cuti taon ni, leh dikategorikan ___B E ST___
start ja cuti, ada dah tempat yg dituju..
ariy khamis tu jgak balek kg.. punya la x sabar tu kan.. haha.. =)
act, nak amek tok & tokwan & aisyah kat pendang..
nak wak p KL.. wah, best tempat tu kan.. =P
jumaat p KL..
bertolak kol 6 ptg cam2.. (tengok, punyala awal bertolak)
ya la.. K.L kan dekat.. haha.. =)

kol 2 pagi baru sampai.. ish2, awalnya..
dengan tambah sesat lagi la, sesak la.. segala macam ada..
sampai paklang kena p amek.. tengok !!!
btapa arifnya kami di KL..
KL ni gua yg pegang la.. (haha, *jokejoke*)
act bukan kat KL, kat PJ la..
tapi, PJ tu dekat ngan KL, tulis KL lah.. kan senang..
sampai umah kat PJ tu, kol 3 pagi camtu..
fulamak, punya la awal..
lpas suma barang nek bilik, maklang buat kopi..
abah kata pa ::: dok buat kopi ni, x mau kami tido ka ? (haha..)
org dewasa ja minum kopi... org kecik minum air len..
(sy termasok lam golong kecik tu) haha.. x perasan ya, guys..
fine, tido lam kol 3.30 camtu la kot..

esok pagi lak, besa la kan..
sembahyang, mandi, makan, n so on lah.. (yg slalu kita dok wat la~~ rutin harian)
pastu kol 2 kot, p akad nikah, pakngah kawen..
haaaaaa, ni nak cita, p PJ tu sbb pakngah nak kawen, bukan nak melancong..
selesai akad nikah tu, balek umah, rest~~~
malam tu lak, ada jamuan kat umah penganten perempuan..
mmg letih arh~~ akad nikah, mkn petang, mkn mlm..
x yah masak la, sbb rumah pengantin P buat jamuan kecil2an..
nak cita pasal mlm tu lak, mlm tu p mkn..
makngah kata kumpulan apa ntah nak mai buat nasyid..
mmg agak B E S T la kan.. tengok2 x jadi..
aduh2, apa mau jadi ni.. x pa lah..
pas2, kol brapa x tau, nak balek, mmg agak panas gak la kan..
disebabkan panas tros ~~BADMOOD.. haha.. terok kan nur alia ni ?
badmood memanjang..x pa.. stop kat story ni..

esok tu lak (29/5)
kenduri-kendara..
wah, bestnya, makeup sana makeup sini..
x dak arh, x makeup pown.. skadar pakai bedak ja n ???.. haha.. secret lah..
k, x pa.. mkn, tangkap gambar, suma.. ingat nak balek dah la kan..
ada lagi.. tertinggal ni la, sgala mcm..
apa lagi, nur alia tros men-badmood kan dirinya..
masam gila muka masa tu,..ada sesi tangkap gambar time tu..
act, x perasan pon muka tengah badmood sbb masa tu dok tengah buat senyum x ikhlas..
rupanya x jadi senyum tu.. ada kawan sy komen
'pelik la muka alia' haha.. =).. bukan slalu la, cyunk..
k, maklang ada tangkap muka badmood nur alia.. haha..
---> maklang, jgn la upload gambar tu.. teramatlah comel muka along masa tu..
haha.. =)

ariytu jgak balek KEDAH sbb ada masalah skit..

suma balek.. ada balek p PENDANG.. keluargaku balek BALING jap
sbb abah ada kerja lah.. dok sehari kat BALING..
pas2 lek pendang.. tempat yg paling best lah rasanya..
udara segar.. leh tenangkan fikiran~~ n sgala macam lagilah..
sbelom balek, p KULIM sat.. ambek tok yg satu lagi..
nak berubat katanya.. bawak najwan..
mmg rindu sangat2 kat _______________.. (isikan tempat kosong tersebut)
jawapannya adalah ----> my kazen la.. yg cute n cute.. haha.. O.o
sampai2 sana peluk la, mainla ngan depa tu..
BEST23 !!!!!!
suma HAPPY-GO-LUCKY.. termasok najwan.. walaupown sepupu sy baru knal dya brapa ariy..
depa suma satu kpala.. sama ja perangai.. haha.. =)


brapa ariy dok prepare for kenduri...
n ada mesyuarat lah, kan nak kenduri..
best sangat2...
brapa ariy x on9.. i miss you, fb actually..
k, sudah.. x mau melebih..

ariy kenduri tu lak (4/6)
cantik kan, tarikh tu.. suka sangat..
mia ngan hannan ingat ariy raya masa kenduri..
ada satu ariy tu, x tau lah camna terjadi..
hannan tanya, 'boh coklat banyak2 ni nak wat apa ?'
mia kata ' kita nak raya la'..
tu yg nak tergelak kat depa tu.. sampai skarang depa dok ingat raya..
k pas2, p amek pengantin perempuan..
x dak apa2 yg berlaku..
lpas amek penganten tu, depa berarak la..
x dak sapa nak pegang payung..
masatu NUR ALIA ada kat situ, apa lagi,
pakngah panggel suroh pegang payong..
k, fine, x pa.. mmg teeringin nak pegang.. (agak cewi lakan)

pas2 depa dok tangkap gambar lak.. aduh..
ni yg x suka ni.. masa pegang payung tu, ada angah ngan ayong kat blakang,
apa lagi pusing blakang, wat2 sembang..
dok tengok ar muka org.. suma glak tengok sy..
ish3.. malu sunggoh.. tapi wat muka x malu.. (blajar daripd kwn) haha..
sampai dpn rumah tu.. tutup payong.. nak naik atas.. tapi ada halangan..
kena p bagi coklat lak.. aduh3..
sbelom p amek pengantin tu,
dok kat atas.. bukak kipas.. baring.. sejuk ja.. mmg best..!
skali ngan angah, ayong, paklang, paksu..
suma pakat dok atas.. kat bwh panas.. *_* (act, bukan semua, semua org sebok)
paklang, paksu n the geng ja dok atas.. paklang ngan paksu pown dah letih sbb buat keja gak la..
x kan la kenduri ni, letih sbb berjoging.. fikir logik..!
k, stop.. mmg best..
dapat kumpul ngan suma family..


klu tahon dulu2..
p satu tempat cam kelantan ka, teregganu ka.. or what else
pas2  buat BBQ malam2 kat kg pendang.. =)
---> itulah aktiviti kami klu bercuti.. semua family terlibat..


slepas baca balek, agak panjang budak ALIA ni tulis..
al-maklumlah, lama x update blog.. tu yg jadi cita panjang ni.. k, bai..
love you.. <3 gambar nanti k !!

Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al