Scarface ?
FOLLOWERS !
Friday, July 8, 2011 | 10:49 PM | 0 love(s)
salam.. =)

wah, bestnya.. followers dah bertambah..
sapa x best kan, followers dah bertambah..

tenx to all my followers.. LOVE YOU !
*sudi follow..

trima kaseh kpada yg sudi tinggalkan jejak kat shoubox tu..
nanti sy follow k..!

k, tujuan nak tulis ni..
*saja.. x dak alasan..

k, bye..
ehhh, jap jap.. nak kongsi lah camna leh tambahkan follower ni..

wujudkan shoutbox.. bila dah wujudkan shoutbox, kita rajin skit nak blogwalking.. *rasanyalah*
sbb pa kita rajin..? sbb bila blogger yg cute-miut shout kat shoutbox tu, mesti kita rajin tekan nama
dya kan ? that's the reason kenapa kita rajin BW.. fine.. bila dah tkn nama salah seorang yg tinggalkan jejak dishoutbox kita, mestilah kluar blog dya kan.. anda pon mesti rajen nak tinggalkan jejak anda kat blog cute depa kan ? anda pon tengok shoutbox depa.. pas2 nampak nama menarik, anda pown tkn nama tu.. then, anda pown nak tinggalkan jejak kat blog tu.. pas2 nampak nama menarik lagi, tkn lagi.. dan perkara tu akan diulang-ulang n ulang sampai kita letih.. owh, jgn lupa follow dorang.. =)

~~ perkara kat atas tu berlaku kat saya.. but first kita ken blogwalking dulu la.. after that, baru blogger nak singgah kat blog kita lak.. tol ak ?

TIP NAK TAMBAHKAN FOLLOWER


  • rajinkan diri untuk blogwalking..
    ~ jgn harap org nak walking-2 kat blog kita.. biar kita yg mulakan BW dulu.. baru depa BW balek.. kan kan kan ?
  • wujudkan shoutbox..
    ~ maybe kita rajen skit nak BW klu org tinggalkan jejak kat situ.. ohh, jgn ingat dah ada shoutbox, x yah blogwalking.. kena lagi larh.. klu nak tambahkan followers.. x paksa..
yg tu ja kot.. x tau lah betol ka salah.. sy tulis benda yg sy alami.. cehh, ayat.. HAHA.. =)
k, klu x puas hati or puas hati or nak tambahkan cadangan..
* komen bleh
* gitau kat shoubox tu pown boleh..

k, bye.. (=


Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al