Scarface ?
untitled !
Saturday, July 16, 2011 | 11:06 PM | 0 love(s)
assalamualaikum & salam sejahtera..! =)

k, ariy ni mmg x dak keja nak buat..
so, update blog ni jer la..!

first of all, TQ kepada blogger(s) yg follow sy punya blog..
satu pakej percutian di rumah sendiri 3 hari 2 malam.. tanpa bayaran.. ditanggung oleh sy..
HAHA.. =).. rebutlah peluang ini..!
makan & minum & tempat tido ditanggung oleh sy juga.. so jgn risau,dear..

k, nak cita pa lagi ? bagi idea cepat..!

haaa, ada lagi..! TQ jugak kepada sapa-2 yg rajinkan diri ntok menegur saya kat ruang sembang-2 tu..
ni pown ada hadiah gak.. telefon percuma di kedai berhampiran guna duit anda..!
bukan sy x mau belanja, just kasihanilah duit anda yg banyak tinggal kat dalam wallet tu.. bagi la mereka kebebasan..! mesty depa bosan dok lam tu ja.. bagi la depa hirup udara segar jugak..
setuju ? harap anda setuju..! =)

k, F I N E.. bye.. x tau nak tulis apa lagi..
dok memerah otak dok fikir nak tulis pa lagi.. tapi sayangnya x terkeluar idea tu..
tungguu next post plak ya..!

salam sayang.. NUR ALIA

Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al