Scarface ?
What Should I Do ?
Wednesday, July 6, 2011 | 12:26 AM | 0 love(s)
first of all..
assalamualaikum, salam sejahtera.. alalala, merdunya sora awak jawap salam.. *leh dengar niy*
wah-3, lagi comel awak senyum macam tu.. alhamdulillah, dah leh wat org senyum..!

malam niy, ada angin boring serang taman saga rasanya.. pas2 virus angin tu, kena kat NUR ALIA..
leh terima alasan tu ? HAHA.. =)

k, malam niy sangat boring double+triple+n so on
x tau nak buat apa..
bila x dak keja, 2 benda ja la yg akn segera dilakukan..
facebook-ing + blog-ing ---> dua tu ja yg reti buat..
klu malam2 ni, ada peneman yg sudi chat ngan ALIA..
tapi mlm ni, depa x on9 lak..
klu mlm2 bukak, mmg chat ngan depa ja la.. *rasmi*
dua dua org x on9, pakat ka apa ka x tau lah..
k, fine.. x mau on9 urusan kamu..! x salahkan kamu pon.. =)

disebabkan kena penyakit boring..
 edit blog ja la.. *menjadi penawar bagi penyakit tu..
background malas nak tukar satgi pening !

sy tahu awak, awak dan awak yg ada kat sana tu akn kata seperti demikian :-
~ baca la buku, dapat ilmu skit..
masalahnya skarang ni, sy nak baca buku, tapi buku x nak baca saya..
so, sy x baca la.. ada faham ? HAHA.. =)
sendiri fikir-lah.. (klu x paham juga)

MOOD BERUBAH !
cam sunyi ja malam ni, x chat ngan depa dorang tu..
esok on9 ya, sahabatku ? *mcm la dya baca.. kan kan kan ?
x tau sebab pa, malam ni mmg terlalu boring tahap x gila lagi larh.. maseh normal.. =D
k, bye.. mau tido..!
malam semakin tua.. pagi nak menjelma.. selamat malam to all blogger(S) yg baca silly entry niyh..

Pengakuan : entry x best.. sy baca pown x best langsong.. so mmg x best.. ngaku ja..
x perlu nak berselindung la.. saya faham.. kan ni time boring, so entry pon 2x5 ja..

Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al