Scarface ?
where're u missing, my dear ?
Monday, July 11, 2011 | 10:52 PM | 0 love(s)
awak, kita sayang awak tau..! awak ingat tu..
tapi kenapa awak hilang tiba-tiba..
kenapa awak tak tunjukkan muka awak tu.. kita rindu tau awak..
janganlah buat camni.. x mau la awak.. pliz, come here..!
kita x leh call awak, awak x pakai h/p.. kita pown x pakai h/p
kat sini ja la, kita bertemu kan ? tapi bukan hari-hari.. kadang-kadang ja awak..
k, lah awak.. kalau awak merajuok, mai saya nak pujok.. sy mintak maaf ya awak..!
sebenarnya, kita sedeh tau awak x ada.. 
kita mmg x sunyi x dak awak sbb kita ada kawan.. tapi awak istimewa..
kita nak awak jugak..! =( sedih tau awak.. awak buat camni kat kita..
awaklah yg tambahkan follower dalam blog ni tau.. tanpa awak x dak la blogger nak follow sy.. 
sy nak awak balik.. secepat mungkin tau wak..! x mau bohong sy.. awak janji k ?

assalamualaikum & selamat sejahtera
*kena biasakan diri bagi salam dulu.. tol x ?
sapa stuju angkat tgn mcm sy.. nak gaya sapa ? 
k, kita angkat tgn gaya usop nak x ?
dalam kiraan ::: 3,2, buat gaya usop cepat !! 
k, lari tajok.. HAHA.. suka sangat..

amacam ngan LOVE LETTER yg sy bagi kat si dia tu ? HAHA..
~~ buat suspen ja kan NUR ALIA NI.. ish3..
ngan button follow pown, dya nak ber-awak.. gila ka apa ?
fine, nak cita masa tulis x rasa pa-2.. masa baca balek..
"geli sangat aih dya ni tulis"
tapi mmg betol pown.. klu x dak button follow tu, x dak sapa yg nak follow..
tol tak ? * ayat bajet cam ada org nak follow ja * HAHA..

k, yg tu jalah nak cita.. mmg x dak keja malam-2 niy..
so, mengarut x tentu pasal kat blog ni.. sorry ya blogger terpaksa baca entry yg ..............
sendiri mau pikir lah...

bye, salam sayang..
NUR ALIA



Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al