Scarface ?
The title of this entry is UNTITLED !
Tuesday, August 23, 2011 | 11:53 PM | 0 love(s)
salam ramadhan..!
brapa ariy kita puasa ariy ni ? ya, betol.. sudah duapuluhtiga hari kita berpuasa..

biasanya klu nak dekat raya, bersorak kegembiraan la kan..
tapi tahun ni x tau la, rasa berat hati ja nak tinggalkan ramadhan..
maybe salah satu faktor dya sbb pemikiran sudah smakin matang kot..!
ya la kan, bila pemikiran dah matang, kita akn lebih menghargai bulan ramadhan ni
k, x pa.. tahun depan ada lagi..!
* tutup kisah tu..!

tadi yg pertama, ni yg kedua plak..
dulu time sek rendah dulu, zaman kegemilangan kad raya..
klu time nak dekat raya ka, abes duit beli kad raya ja..!
ariy-2 ada org bagi kad raya..! jujur, SAYA AMAT MERINDUI ZAMAN ITU..
kat suma org, especially budak kelas 6P.. RINDU GILA-GILA.. *sebak

skarang, dah form 1, rasa cam dah berkurun-kurun jadi form 1..
x dak dah, zaman kad raya.. zaman kemerosotan kadraya kot masa ni..
depa mesej, ucap n the other kemudahan la.. *dunia maju skarang
ayat femes masa tulis kad raya --) baju tahun ni warna apa ? kuih buat ka beli ? raya kat mana ?
                                                    saya nak mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki klu
                                                    ada buat kesalahan..

Mia dah dapat kadraya bertimbun-timbun.. jelez..! skit ja, x banyak..!
nak jugak kadraya... =( suka kot baca ayat-2 yg depa tulis.. ^_^

SAYA RINDU ZAMAN KANAK-KANAK DAHULU
nak balik zaman tu boleh ? masa darjah 1-6

k, salam.. x mau tulis dah pasal ni, tersentuh perasaan, jiwa dan raga jika lebih banyak lagi ayat yg dikeluarkan..

hampa jgn lupa kami nahh..! kami sayang hampa.. kita dah macam adik-beradik kan ?
6 PINTAR STILL IN MY HEART even though dah 8 bulan jadi budak tingkatan..!
jadi budak tingkatan best gak but baru 8 bulan form 1, so x dak apa-2 feeling lagi..
yg tu dah 6 tahun ngan depa.. bukan 6saat, 6minit atau 6jam tapi 6 TAHUN..!! so perasaan rindu memang ada.. bukan skit, tapi amat banyak.. x terkira.. =) nak gather balik..!

SELAMAT BERPUASA & HARI RAYA BUAT KAWAN-KAWAN DI SK BALING DAN SMK BALING.. =)

Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al