Scarface ?
Perbezaan Orang Minat Korea & Fanatik Korea
Friday, October 7, 2011 | 10:30 PM | 6 love(s)
salam & salam sejahtera !

husband saya ! haha ~
Kat sek, depa dok cita pasal korea *Boys Over Flower.. esok, Korea.. lusa, Korea lagi.. Nur Alia agak ketinggalan dalam dunia Korea ni.. pastu try tengok cita BOF, kita tertarik kat satu watak tu, dah la comey, perangai dia pown elok sangat-sangat.. orangnya, tu haaa, kat atas tu.. comey kan ? Lepastu, kita tengok cita Playful Kiss, dya berlakon.. kesimpulannya, Nur Alia dah minat Korea.. haha ~

so, kita straight to the point ya ! JOM.. =)

Minat Korea
  • tahu kumpulan SUPER JUNIOR, GIRL GENERATION, tapi tak kenal nama penyanyi kumpulan tu.. 
  • tau cita korea sebab tengok info kat astro.. disebabkan x dak cita yg best, tengok ja lah.. 
  • x tau perkembangan KOREA yg terkini.. tau gitu-gitu ja..

Fanatik Korea
  • sanggup habiskan ink printer, semata-mata nak print gambar artis kegemaran *nak tunjuk kat kawan-2  la..
  • org dok kutuk korea, dia pertahankan.. terutamanya klu pujaan hati dya kena kutuk, kalah peguam rasanya..
  • gosip-gosip korea ni, tanya ja dya.. suma kat dalam kepala..
  • ngaji bahasa korea.. semata-mata nak translate lagu-lagu yg depa nyanyi..

anda dalam golongan yg mana satu ? minat atau fanatik ?

Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al


husband saya ! haha ~
Kat sek, depa dok cita pasal korea *Boys Over Flower.. esok, Korea.. lusa, Korea lagi.. Nur Alia agak ketinggalan dalam dunia Korea ni.. pastu try tengok cita BOF, kita tertarik kat satu watak tu, dah la comey, perangai dia pown elok sangat-sangat.. orangnya, tu haaa, kat atas tu.. comey kan ? Lepastu, kita tengok cita Playful Kiss, dya berlakon.. kesimpulannya, Nur Alia dah minat Korea.. haha ~

so, kita straight to the point ya ! JOM.. =)

Minat Korea

Fanatik Korea

anda dalam golongan yg mana satu ? minat atau fanatik ?

Older Post | Newer Post