Scarface ?
Greyson Chance ♥
Thursday, November 17, 2011 | 4:20 PM | 0 love(s)
assalamualaikum & salam sejahtera =D


why tiba-tiba nak tulis pasal budak ni ?
k, actually tadi kita bukak fb, banyak gila status yg ada nama Greyson Chance nih..
scroll bawah skit 'I love Greyson Chance', scroll bawah lagi 'Best gila suara Greyson Chance', scroll lagi, ada nama Greyson Chance ni lagi.. mula-mula memang x kenal sapa Greyson, mai dari mana, tiba-tiba jadi HOT.. #ketinggalan

without wasting much time, p la tanya ayah tiri kita yang nama dya goo bin gle, atau nama famous dya Google.. bukan suma ayah tiri jahat, ayah tiri saya baik.. saya tanya, dya jawap.. saya nak, dya bagi..

tau la skit pasal dya.. nak tau ? meh sini, dekat skit..

Name : Greyson Michael Chance
Birth Date : 16 August 1997
Birth Place : Wichita Falls, Texas, USA
Education : Graduated from Cheyenne Middle School in Edmond, Oklahoma
dya jadi famous masa dya cover lagu paparazzi lady gaga kan ? bila dah tau skit-2 pasal dya, nak tau jugak macam mana sora dya.. depa kata sedap, kalah JB.. suka dengar dya nyanyi lagu waiting outside the lines.. BEST ~ dah arr, malas nak cita dah.. bye ~

Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al