Scarface ?
Blog Style
Tuesday, January 24, 2012 | 10:48 PM | 0 love(s)
Assalamualaikum & Salam Sejahtera

kay, pasal blog berubah pown nak kecoh right ? Act, sy x dak benda nak buat, cerita ja lah pasal blog ni.
Now, my blog telah mengalami transformasi
Okay, pagi tadi memang tak tau nak buat apa, nak buat kerja sek, rasa malas ja nak pegang pen.. ada beberapa lagi kerja sekolah yang tak siap, target esok siap.. Insyaallah ~

Komen skit pasal blog ni, kot-kot ada kekurangan, boleh saya perbetulkan..
Kalau sesapa yang baca entry ni, kritik skit apa kekurangan yg ada pada blog ni..
Komen anda, saya hargai :D

mula-mula, nak tukar header, background macam tu ja, pastu tergerak hati nak guna classic template a.k.a blogskin tapi sy x guna kod blogskin, I'm trying to use my own code and Alhamdulillah, menjadi..
# x semua code, saya buat.. ada guna yang kak Jaja punya..
Kbyeeee, guys..



Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al