Scarface ?
No Title :)
Monday, April 9, 2012 | 10:20 PM | 0 love(s)
asslamualaikum & salam sejahtera


lamanya tak menconteng kat sini.. ada sampai sedekad dak ? #pandai dya ber'lawyer' buruk.. actually, dok tengah perah otak nak tulis pasal apa.. serious sekarang ni tak dak idea, tapi gatal gak nak tulis kat sini :P.. meh sini nak gitau sebab apa hari ini tergerak hati, jiwa dan raga nak update..

Tujuannya adalah ada lah sorang makhluk Allah suruh update blog, dya masuk, dok tengok entry contest tu ja, kesian dya.. tu la nak buat satu entry khas bagi dya baca :) okey, Wani ? haha ~

1. hari tu dya ada buat entry pasal gelagat budak 2KA, sekali ngan nama Alia naik dalam entry tu :P
sat nak pi copy apa dya tulis...

1) ketua kelas Alia
- dia nie kturunan yg selamba n pendiam.... Ada pernah Cik Wanie cuba 'menggelabahkan' dia....
cik wanie " Alia, aq x bawa esei..."  alia"ohh... ya ka"(tnpa ada nada gelabah n selamba ja)

itulah yang dya kritik pasal saya, Alia selaku tuan blog ini ingin memberi ulasan yang lebih lanjut tentang apa yang dya tulis tu.. #paham ayat tu ?

dia nie kturunan yg selamba n pendiam....
macam mana Cik Wanie tahu keturunan saya ni ? Selamba ? Cik Wanie salah tengok kot, sy x selamba, sy steady ja.. haha ~ Cik Wanie kata saya pendiam ? Kalau tanya family saya mesti semua x caya saya jenis pendiam.. Kat sekolah saya pendiam sebab sy malas nak kumpul dosa, sebab tu ja :D chills ~ Lebih baik mendiamkan diri dari berkata-kata benda yang tak berfaedah, right ?

Ada pernah Cik Wanie cuba 'menggelabahkan' dia....
cik wanie " Alia, aq x bawa esei..."  alia"ohh... ya ka"(tnpa ada nada gelabah n selamba ja)

pasal ni pulak, ermmmmm... saya dah faham sangat-sangat dengan sifat Cik Wanie.. kalau takut kat cg, semua benda yang cg suroh dya bawak, x dak yg terlupa... kalau terlupa pown mesti dya gitau awal-awal lagi, x dak nak cita last minute, pastu nada Cik Wanie masa bagitau kata Cik Wanie x bawak esei tu, ada sedikit senyuman nakal di situ, saya dapat kesan, haha ~


okey, Cik Wanie, salam :)
To all readers as well..



PS :: Entry ni tiada apa-apa maksud tersembunyi, hanyalah gurauan semata-mata.. 'S' for steady, right Wani ?


Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al