Scarface ?
New look !
Friday, May 25, 2012 | 9:18 PM | 0 love(s)
assalamualaikum & salam sejahtera

memang kalau waktu cuti memang tak dak kerja lain.. nak baca buku, periksa dah habis. biasalah adat budak malas, masa peksa ja baca buku.. haha ~ nak buat kerja sekolah, mood x sampai-sampai lagi.. macam mana dengan wajah baru blog ni ? cantik atau bertambah buruk ?

dulu, macam ni lah blog kiterrr, haha ~ fully guna orang punya kod.. tambah pown kod yang simple-simple ja...

sekarang, masih guna kod yang Kak Jaja bagi sebagai panduan.. tapi yang ni, fully edit by my own hand.. dari petang sampai malam.. akhirnya, dapat rasa jugak blog air tangan sendiri..

okey, That's all, Byeeee



Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al