Scarface ?
The Sweetest Moment #1
Saturday, June 9, 2012 | 11:08 PM | 0 love(s)
assalamualaikum & salam sejahtera

dah nak habis dah kan cuti ? ehh, silap, bukan nak habis, dah habis dah, esok sekolah.. mesti ramai budak x sabar nak mengadap buku balik kan ? haha ~ okey, camna cuti ? best ? mesti best la kan, x sah kalau duduk rumah ngadap laptop ja.. mesti pi jalan gak, right ?

intro dah agak panjang so kita straight to the point lah.. kali ni, kita nak buat entry pasal percutian kiter.. harap beri tumpuan sepenuhnya semasa sy sedang bercerita tau.. cerita akan di-start-kan dalam masa

5




 4




 3




2




1

CERITA DIMULAKAN

Minggu 1, hari Sabtu

lepas abah habis mengaji, my family straight ke Perlis.. disebabkan hari dah petang, sempat pi satu tempat ja.. Kami semua pi Taman Ular.. masa dalam kereta tu x payah kata la kan, boring teramatlah sangat.. tapi disebabkan semua sporting ja hari tu, suasana lam kereta tu boleh kalah kot suasana kat pasar malam.. riuh sesangat.. x larat nak gelak.. malas nak cerita, Just enjoy the view, kay ? ~ *tak tau nak tulis apa :)











pastu tamatlah perlancongan kami ke Perlis.. hari tu kena balik awal sebab esok kena bangun awal nak pi tempat lain pulak.. semangat lah satu family sebab nak pi jalan... sapa x semangat p jenjalan ?

Minggu 1, hari Ahad
memang boleh pecah rekod la hari tu, gadis yang bernama Nur Alia bangun awal.. x pernah seumur hidup bangun awal masa cuti.. masa cuti bangun awal pown sebab nak sembahyang subuh ja pastu sambung mengembara di Dreamland :) lepas semua siap, maka bermulalah perjalanan kami ke Kelantan.. 





ni kat perhentian Bukit Paku.. kalau balik Kelantan, selalu berhenti kat sini.. pemandangan kat Bukit Paku memang teramat cantik pastu tambah ngan sejuk lagi, memang best la kalau berhenti nak rehat ka apa ka kan ?

k, lah rasanya sampai sini dulu.. nanti ada masa saya sambung lagi cerita ni.. -ok, budak ni buat gaya macam ada orang selalu baca blog dya yg tak berapa nak ada faedah..haha-
salam & byee, ada masa, kiter sambung..

 

Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al