Scarface ?
Bill Gates
Thursday, August 9, 2012 | 4:00 PM | 0 love(s)
assalamualaikum & salam sejahtera

just nak bagitau Nur Alia Mat Zaini akan memerah otak dengan hebatnya minggu depan sebab minggu depan dah peksa... okey, sekarang ni kalau buat entry, semua pendek-pendek.. x dak nak buat panjang berjela.. bukan ada orang baca pon kan ? k, nak pi date ngan buku sat, rindu kat dya ! :P lama dah dok tersimpan rapi dalam rak tuuu..

P/S : tajuk entry x dak kena mengena ngan isi entry, right ? act, orang minat ngan kata-kata Bill Gates kat dalam gambar tu.. cuba fahami elok-2 maksud tersirat ayat tu.. x semua orang pandai akan berjaya dengan jayanya dan x semestinya orang x pandai akan duduk bawah orang pandai.. :) tapi tapi, jangan x baca buku plak yerrr, kena baca lah jugak..

Dengan ini, saya merasmikan penutup entry ini, Sekian, terima kasih :D



Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al