Scarface ?
A Friend's Betrayal
Tuesday, September 4, 2012 | 11:59 PM | 0 love(s)
asslamualaikum & salam sejahtera


skarang ni, kalau tengk blog semua kawan-kawan, ramai yang dok buat entry pasal ketidakpuashatian hati masing-masing terhadap kawan mereka. kalau tengok blog fini, dya cita pasal kawan dya, Qilah pown sama gak. kawan-kawanku yang disayangi sekalian, kalau saya ada buat salah, I'm sorry. kalau kita buat salah memang x perasan, kalau org lain buat salah memang kita nampak sangat-sangat.. I think semua pernah dikecewakan oleh kawan kot.. orang pown ada sorang, tapi malas nak kata apa-apa lah sebab dya masih kawan orang, agak lamalah berkawan pastu dya sendiri dah hilangkan kepercayaan orang kat dya.. x palah, kita ada ramai kawan, boleh kawan ngan sapa ja.. kalau x dak kawan, kita kawan ngan abah kita ja lah.. :D

apa tujuan kita tulis kat blog, x face to face ? k, maybe kita x mau rosakkan persahabatan kita.. yelah orang zaman sekarang kalau tulis kat blog mesti komen awat x face to face ja, kan senang.. kalau boleh memang nak face to face ngan orang yang dah sakitkan hati kita tu tapi tapi tapi... hubungan kita ngan kawan kita maybe x serapat dulu.. saya pown ada kawan yang dulu rapat sekarang x tau nak komen apa, nama dya Aqilah. Dulu masa sek rendah asyik berkepit lah jugak, satu geng.. skarang x rapat sangat, dya ada geng baru, lupa kat kita dah :D haha, lawak ja Qilah.. nanti dya balas dalam blog dya, terkenal plak Nur Alia ni... tapi kita dorang x berapa nak rapat bukan sebab pengkhianatan yaaa, sebabnya ialah kelas kami x sama ngan dya.. kalau sama kelas, maybe rapat lagilah... kan Qilah sayang kan ? kalau x rapat x pa, jgn x kawan langsung..

k, byeeeee..


It's really amazing when two strangers become the best of friends, but it's really sad when the best of friends become two strangers.

Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al