Scarface ?
Pencarian Sponsor untuk GA Akan Datang :)
Tuesday, December 25, 2012 | 10:23 PM | 20 love(s)
assalamualaikum & salam sejahtera

PENCARIAN SPONSOR TAMAT
jumpa lepas PMR yaaaaaa ! :D

http://alia-nuralia.blogspot.com/2012/12/pencarian-sponsor-untuk-ga-akan-datang.html nak sponsor ?nampak macam kurang ajar tak ? but sampai situ ja limit untuk cbox, sorry kalau anggap macam kurang ajar ~ saya mempersilakan semua blogger untuk sponsor GA ni ~


Hye, saya mencari sponsor untuk GA yg akan saya buat lepas PMR, In Shaa Allah :)
Jom sapa-sapa nak sponsor boleh gitau kat comment box, facebook

Antara kelebihan yg awak semua dapat kalau sponsor GA ni :-
1. Trafik blog meningkat
2. Follower meningkat
3. Like di fanpage meningkat
4. Duit ChurpChurp, Nuffnag atau apa-apa ja lah meningkat

Antara benda yang boleh di-sponsor :-
1. Header
2. Cursor
3. Review blog
4. Blogslist
5. Full edit blog
6. Doodle
7. Top up RM3, RM5, RM10
8. Tudung shawl/bawal
9. dan sebagainya

Credit kelebihan sponsor dan benda yg boleh di-sponsor goes to : Nur Syazlia

Penambahan :-
  •  follower twitter akan meningkat ;)








Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al