Scarface ?
Congratulations + Randomness
Saturday, February 1, 2014 | 3:35 AM | 0 love(s)
assalamualaikum & selamat sejahtera



And today, its already 1st Feb. It scared me to death actually. Only just a few days to go. And I'll start my journey as SBP-ian. Alhamdulillah, barang semua pack siap. Thanks to my mom. Sampai abah kata 'Ni sapa yang nak pi SBP sebenarnya, uminya atau anaknya ?' As you can see, umi lagi bersemangat waja woooo. Ahahahah.

I just want to say ;

CONGRATULATIONS to one of my friends, Puteri. Dia dapat MRSM. And the MRSM is just a stone's throw away from my school-to-be. Kira boleh outing sekali lah nanti nohh. Ahahahah.

Okay. The end. New story begins. Bukak ja twitter tadi, meriah gila TL. Usually Exostan or maybe SHCJ lah dok memeriahkan TL tu but..., not for this night. Title utama dia 'BLOCKED'. Puteri, you must know about it kan. Okay, to make thing short, I'll go to conclusion terus lah. Seriously, what you've done to them really hurt them deep inside their heart. Aiceh ayat. But I think its truly true. And of course Amani yang paling patah hati. Ahahahah. Perpisahan tu memang pasti pun kan. Kalau bukan sebab pindah, AJAL. So I think there's no point block kawan ni. Bila kawan terasa hati, dia angkut geng, mulalah sesi depaaaaa bercakap itu ini. Then, bila benda macam tu jadi, mulalah ada gap. So perpisahan kita jadi macam tak best lah. Sebab berakhir dengan macam tu kan. Kalau tak sanggup nak berpisah, just act like me. Depa tak tegur, kita diam. Depa tegur, kita sambut. Kita suka dengan apa depa tweet, kita fav/retweet {kalau nak reply pon tak pa}. Me, malu nak tegur orang. So tak reply. Ok, malu la sangat kan. Ahahahah. Janganlah sampai block okay. Sebab bila block, rasa macam dihina pun ada jugak kadang-II tu. Lagi-II orang yang kita block tu memang kita rapat gila, lagi depa terasa. Lepas baca entry ni, jangan dok block kami sudah. Kalau block tu memang nak kena lah. Kita akan berhubung dua tahun lagi yerrrr. Jangan dok anggap kami stranger okay.

Ok, entry ni tak dak isu berat sebelah or what. Its my perspective okay. Its up to you to accept it or not. Because I'm very lazy to see the 'coldness' between you guys. Ok, I can see the new me now. Dah motivated sikit. Sampai boleh motivate orang dah. Amani, I can replace your role lah kalau camni. Kira dah cukup layak dah kot jadi budak SBP. Ahahahah, perasan overload.

Oh Syahira and A'fini, macam mana ? Wish to continue your study in SMKB or buat rayuan ? To me, buat rayuan. Karang ayat panjang-panjang. Sampai orang yang dok baca surat tu tak larat nak baca, then sebab tak larat sangat nak baca dan rasa bersalah tak baca habis surat tu, terus ambik hampa dua masuk MRSM. Boleh gituuuu ? Ahahahah. Ok stop.

Lastly, I started to imagine that I'm in SMSTMFP. And..., what should I adress myself hah ? Kalau 'kami', kat sana mana ada 'kami'. 'Kami' is only in Kedah. Should I adress myself as 'aku' ? Kembali kepada zaman darjah dua dulu di mana pada masa tu perkataan 'aku' amat rapat dengan lidahku. Ahahah. But.., bila dah kawan dengan budak baik, automatik jadi baik. And now, kena balik ke masa dulu. Hmmmm, I'll try.

Ok lah. Dah lambat gila. ByezZZzz. Once again. CONGRATULATIONS, PUTERI !!!!


Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al