Scarface ?
Throwback.
Saturday, February 1, 2014 | 10:41 PM | 0 love(s)
Assalamualaikum & selamat sejahtera

I just wanna share some pictures when I'm in holiday with my big family. Like le' title, benda ni dah lama actually. But, nak jugak update sebab tak dak kerja hari ni. And this entry kinda short. {maybe ?} But....., banyak gambar. Haaaa, cuti tahun lepas best gilaaa. Sebab Abah dah takdak mesyuarat apa semua. Umi still ada mesyuarat tapi, sempat ja kalau nak berjalan. Kalau dua-II mesyuarat, memang takdak masa nak pi bercuti. #SeriousTalk

Ok, now let's the pictures talk ;










Kalau nampak benda pelik-II tu abaikan. Sebab masa tu kamera di-set dalam mode ghost. Ahahahah. And tiba-II rasa macam tak boleh ja nak upload semua gambar. Sebab tahap kegedikan yang ada dalam gambar yang lain tu semua amat kritikal dan terlalu tinggi. Dan gambar yang sopan-II, semua ada dalam kamera. So I think its all end here. Bye.




Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al