Scarface ?
Syawal 2014
Saturday, August 2, 2014 | 12:45 AM | 0 love(s)
assalamualaikum & selamat sejahtera

RAYA TIBA LAGIIIIII !!!!

So, macam mana ? Best raya tahun ni ? Because I live in hostel, my raya for this year kinda meaningful. Sebulan stay kat hostel. Kalau balik, rasa rugi. So yeaaaah, #sepstay.

Like always, a day before raya, I went to my mom's hometown. Ada PakNgah's family there. So yeaah, I was happy. Sebab boleh jumpa sepupu. Then, malam tu, PakSu sekeluarga pulak balik. Bertambah lagi peratus ke-happy-an. Hmmmm, bila PakSu balik, mesti meriah lah malam raya tu. Sebabnyaaaaa, #TokeyMercun balik weyyyy, sapa tak happy kan ? Ahahahah.












That's my malam raya. I was having fun that night. Memang best gila. #SeriousTalk

Then, tibalah 1 Syawal. Semua bangun awal hari tu. Ada yang semangat nak pakai baju raya. Ada yang nak pi sembahyang raya. Semua ada. Okey, for this year, keluarga besar WaRahmah tak pakai baju sama warna tapi sama corak. Wakakak. Nak ada jugak sama tu. Ahahahah. So, let's the picture talk.



































Yeah, that's my pagi raya. Penuh kesyahduan jugak. Acecece. Pastu, pi lah beraya rumah tu, rumah ni. Well, kinda happy !

Pagi raya kedua, keluarga PakLang balik. Maka, lengkaplah keluarga besar WaRahmah. Well, typical lah hari raya kedua pon. Pi beraya sana sini situ. Semua lah. Memang meriah gila bak hanggg. Sebab semua adaaaaaaa. Malam pon menjelma. Ok, malam ni best. Mengikut perancangan, bila semua keluarga ada, BBQ timeeeeee !! Alang-II buat BBQ tu, buat sekali open house malam tu. Ahahah, orang biasa buat pagi kan, ambo buat malam. Ahahahah. Awesome tak awesome. Jemput orang-II terdekat jah.



Hok ni time beraya pagi tuuuu. Malas nak upload banyak-II. Mu tengok PakLang ambo, hebat dak ? Orang beraya pi makan kuih. PakLang ambo, panjat pokok. Ahahahah.






























Best moment evaaaahhh. Okey, this is the highlight for our jamuan


Nak upload video tak boleh. Taktiauu sebab pa. Tengok gambaq jadi la nohhhh. Ahahahah. Open house yang tak berapa macam open house ni habis dalam pukul 2 pagi kot. Lepastu semua orang, BERADU.

The End-




Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al