Scarface ?
Cara nak letak Blockquote !
Wednesday, August 3, 2011 | 10:22 PM | 0 love(s)
salam & slamat sejahtera, bloggers..!

k, ariy ni ALIA happy kot sebab dah berjaya buat Blockquote..
Now, giliran saya lak nak ajar kamu semua..

okey, let us begin..

dashboard > design > edit HTML > tkn Ctrl+F
cari kod tu.. --)

 .post blockquote }
pastu copy code kat kat bawah ni --> kat bawah code yg dicari tadi..!


background: url(URL BACKGROUND);    border-top: 1px dashed #FF0080;    border-left: 1px dashed #FF0080;    border-right: 1px dashed #FF0080;    border-bottom: 1px dashed #FF0080;}
URL Background leh cari kat sini --> Cepat Tekan Sini ! 
* copy direct link ya sayang..!

dah jadi ? cepatnya..!

apa ? x ada .post blockquote } ?
errmmmmm, camna ni ???
x yah peningkan kepala anda yg sudah pening tu..
ada jalan dya..!

wonderpet, wonderpet, kami datang..!
membantu anda yg berada dalam kesusahan..
...................................... *continue the lyrics on your own..
wonderpet mai tolong saya lah.. suka-suka..! =D

wonderpet gitau saya..

kena pi kat Design > Edit HTML > tkn Ctrl+F
pastu cari =)  ]]></b:skin>


then copy kod kat bawah ni..!

.post blockquote { background: url(URL BACKGROUND);    border-top: 1px dashed #FF0080;    border-left: 1px dashed #FF0080;    border-right: 1px dashed #FF0080;    border-bottom: 1px dashed #FF0080;}
 kod tu sama cam tadi jugak.. cuma ada " .post blockquote { " kat atas

k, thet's all yg nak kongsi dengan kamu semua..!
P/S :: TQ wonderpet..! HAHA.. =P

SELAMAT MENCUBA !

Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al