Scarface ?
Cara nak letak Blockquote !
Wednesday, August 3, 2011 | 10:22 PM | 0 love(s)
salam & slamat sejahtera, bloggers..!

k, hari ni happy gila sebab dah berjaya buat Blockquote..
Now, nak ajar hampa pulak buat. Ilmu kena kongsi kan hehe

okey, let us begin..

dashboard > design > edit HTML > tkn Ctrl+F
cari kod tu.. --)

 .post blockquote }
pastu copy code kat kat bawah ni --> kat bawah code yg dicari tadi..!


background: url(URL BACKGROUND);    border-top: 1px dashed #FF0080;    border-left: 1px dashed #FF0080;    border-right: 1px dashed #FF0080;    border-bottom: 1px dashed #FF0080;}
URL Background leh cari kat sini --> Cepat Tekan Sini ! 
* copy direct link yer

dah jadi ? Ok mission accomplished

Apa ? Tak dak .post blockquote } ?
Hmmmm, okay macam ni

Kena pi kat Design > Edit HTML > tkn Ctrl+F
pastu cari =)  ]]></b:skin>


then copy kod kat bawah ni..!

.post blockquote { background: url(URL BACKGROUND);    border-top: 1px dashed #FF0080;    border-left: 1px dashed #FF0080;    border-right: 1px dashed #FF0080;    border-bottom: 1px dashed #FF0080;}
 kod tu sama cam tadi jugak.. cuma ada " .post blockquote { " kat atas

Ha camtu. Kan dah ada blockquote kat blog. Cantik pulak tuuu

SELAMAT MENCUBA !
Entry re-edit (14/08/17) untuk keselesaan pembaca hahah. Sekali nak buang benda benda yang memalukan diri tuan blog ni haha (you know shortform rempitzz nak mateyy dulu) sekarang dah bertaubat alhamdulillah syukur

Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The History
Click and read it


The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al