Scarface ?
Pencarian Bloglist New Year by A&A
Thursday, December 27, 2012 | 2:00 PM | 32 love(s)
assalamualaikum & salam sejahtera

STICKY POST

SEGMEN TAMAT

lagi berapa hari nak masuk tahun baru, right ? so, macam mana dengan persediaan ? dah beli beg, baju sekolah, kotak pensil, alat tulis ? okeoke, actually, ni first time buat 'segmen' maybe ? k, x tau nak panggil apa.. so I hope everyone join this segmen..

bloglist ini merupakan senarai blog yang dibuat oleh blogger untuk mempromote kawan2 blogger yg lain... 
bloglist- penyenaraian blog terbaik mengikut kehendak penganjur dan selalunya tiada hadiah pun..klu ada pun cik en tgk..macam edit blog atau header free..

credit : Cik Eintan

Tarikh start : 23/12/2012
Tarikh tamat : 30 27/12/2012, 11.59 pm

Syarat-syaratnya ialah :-

1. wajib follow blog Alia dan Aqilah
2. buat entry tajuk 'Pencarian Bloglist New Year by A&A'
3. letak banner tu kat entry dan link-kan kat entry ni ;)
4. tag 2 orang dan pastikan mereka tahu pasal ni *sunat*
5. letakkan link entry anda kat comment entry ni 


tu ja lah syarat-syaratnya.. simple, right ? akhirulkalam, saya harap ramai yg join pencarian bloglist ni ;) 
Byeeeee 



Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al