Scarface ?
Apa itu BLOCKQUOTE ? Macam mana nak guna ?
Wednesday, August 3, 2011 | 10:31 PM | 0 love(s)
salam & slamat sejahtera..!

k, hari ni Alia nak ajar camna nak guna BLOCKQUOTE..

sbelom mula, nak tanya..!
tau tak APA ITU BLOCKQUOTE ?


*blockquote ialah benda yg ni lah.. background ni..! yes,, yg tu lah..

Now, nak mengajar plak camna nak guna Blockquote..
*terasa cam cg plak.. ada bakat x ? HAHA.. =)
Cara guna blockquote

1. Highlight teks yg nak di-blockquote tu..
2. Tekan yang macam nak mulakan dialog dalam karangan tu.. "
Senang ja kan ? k, yg tu ja nak ajar..

nak cerita ni, sebenarnya sy pown x tau apa Blockquote tu.. then, p la tanya kat pakcik google kesayangan saya tu, baru tau..! *tengok pakcik google saya pandai.. SPM straight A ! anak saudara dya nak ikot jejak dya.. haha #cerita x penting pown, gatal tangan nak tulis..

okay, tak tau nak tulis apa dah. =)
salam.. ALIA

Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al


Cara guna blockquote

1. Highlight teks yg nak di-blockquote tu..
2. Tekan yang macam nak mulakan dialog dalam karangan tu.. "
Senang ja kan ? k, yg tu ja nak ajar..

nak cerita ni, sebenarnya sy pown x tau apa Blockquote tu.. then, p la tanya kat pakcik google kesayangan saya tu, baru tau..! *tengok pakcik google saya pandai.. SPM straight A ! anak saudara dya nak ikot jejak dya.. haha #cerita x penting pown, gatal tangan nak tulis..

okay, tak tau nak tulis apa dah. =)
salam.. ALIA

Older Post | Newer Post