Scarface ?
10 Posters/Graphic Challenges
Sunday, January 20, 2013 | 8:36 PM | 8 love(s)
assalamualaikum & selamat sejahtera

S T I C K Y  P O S T
scroll ke bawah untuk melihat update dan gambar terbaru ;)


hye awak, yer awak laaaa :P ahaha, sopan kan kita ? pangil awak 'awak'.. haha, ayat masuk lif tekan sendiri.. oke, straight to the point, after I'm thinking for a thousand times whether I should join this challenge or not, my decision is .......... of course la saya join kan, kalau x join, x wujud la entry ni :D


kalau nak join, boleh tekan banner ;)

List 10 biases {korean/japanese/others}
1. Woohyun
2. Dongho
3. Eric
4. Hyun Joong
5. Dong Wook
6. Ilhoon
7. Soohyun
8. Gi Kwang
9. G-Dragon
10. Kyuhyun



TASKS

Task 1   :  05.01.2013


freebies burung hantu tu credit kat Nuramirahr ;)


Task 2   : 12.01.2013


Task 3   : 18.01.2013


Task 4   : 19.01.2013


Task 5   : 19.01.2013


Task 6   : 23.01.2013


nampak macam thriller dak ?

Task 7   : 23.01.2013


kartun comel credit to nuramirahr :D

Task 8   : 25.01.2013


budak ni tak reti buat graphic GIF. lagi satu, gambar x berapa nak ada kualiti ;)

Task 9   : 26.01.2013

 


For your information, ladies and gentleman, saya tak pandai buat dan tak guna PSD action ;)   
  

Task 10 : 09.02.2013



CONCLUSION
- romcom payah nak buat, angst senang -




k, salam. sticky post tu saja buat. senang skit nak update gambar dari semasa ke semasa ;) 



Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al