Scarface ?
Jom Tingkatkan Traffic Blog =)
Monday, December 12, 2011 | 10:32 PM | 2 love(s)
assalamualaikum & salam sejahtera

1. Rajinkan diri anda ber-BW
alang-alang dok on9 fb tu kan, korang BW la skali.. korang tahu tak BW tu apa ? yes, pandai.. BW tu blogwalking a.k.a jalan-jalan p intai blogger.. tegor kat shoutbox tu.. nak cepat tingkatkan traffic, p lawat blog blogger-blogger yang famous lagi hot tu.. lepas sign in, p blog depa, tinggal jejak skali follow, x sampai sesaat, berjuta-juta orang mai lawat blog kita..! **kalau blog yg kita masuk, tinggalkan jejak, follow tu, blog famous.

2. Libatkan diri anda dalam kumpulan yang berkaitan dengan blog
yeaahh, sekarang banyak page blog kat fb kan ? tipulah kalau tak dak.. senang ja nak join, masuk page tu then LIKE, maka secara rasminya anda adalah salah seorang ahli page tu.. senang, right ? tak dak minta i/c, gambar berukuran passport atau apa-apa ja lah.. bila dah join tu, selalu tulis link blog kat page tu, baru ada orang visit blog kita.. kalau join, tapi x buat apa-apa, x jadi jugak.. so, pepandailah ye !!

3. Join segmen / contest yang blogger buat
okay, sy x penah join contest / segemen yang blogger buat.. yang saya tau la, bila kita join sesuatu segmen atau contest, kita kena share link entry tu kat blogger yang anjurkan contest / segmen lepas kita buat entry pasal contest / segmen tu.. betol tak ? correct me if i'm wrong.. =) i'm just an ordinary girl, guys..
kalau ada segmen / contest, join sajaaaaaaa...

4. Idea ni agak jahat.. Kalau nak tau, baccaaaaa....
okay, tip ni agak kejam.. sekarang ramai suka apa ? yeaahhh, ramai suka korea, right ? the truth is I very very very like Korea tapi x gila lagilah.. haha ~ try korang buat entry pasal korea, bukan pasal Kim Hyun Joong hensem or what, tapi buat entry buruk-buruk pasal Korea..(KIM HYUN JOONG MEMANG HENSEM POWN, MINAT DIA) haha* pastu p share link entry tu kat fanpage blog yang famous, mesti ramai orang masuk blog.. siap komen lagi, especially girl.. haha ~ k, memang jahat kan ? sorry to girl-girl kat luar sana yang baca entry ni, saya tak bermaksud apa-apa..

okay, setakat tu ja dulu, tip no.4, jangan amalkan.. kalau diamalkan, memang berlaku perang dunia lah nanti.. haha.. bye, bloggers !!!!!

Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al