Scarface ?
Cara tukar blog ke Classic Template
Monday, February 27, 2012 | 5:14 PM | 0 love(s)
    
salam & selamat sejahtera

Hari ni, saya nak ajar macam mana nak tukar blog kepada classic template..

First of all
sign in > dashboard > design > edit html 
scroll ke bawah skit, ada tulis 'revert to classic template'


 bila dah tekan tu, maka blog anda dah bertukar kepada classic template

abis dah la, bab nak tukar ke classic template.. 
senang ja kan ? x ajar pown x pa.. 
k lah, dah habis, byeeee...


Older Post | Newer Post

Entries About Links Artwork


The Owner
Meet the boss
Status : Rarely online.



Before anything else, follow these rules, NO copying, spamming and any type of childish acts. You respect me, I'll definitely respect you.



Let's talk
Please be polite
Leave your footprint here, it will be easy to hit you back !




The Stars
Follow me


Thanks
Doodle

Cantik, right ? Thanks to FizGraphic



Big thanks to Miss Al



 bila dah tekan tu, maka blog anda dah bertukar kepada classic template

abis dah la, bab nak tukar ke classic template.. 
senang ja kan ? x ajar pown x pa.. 
k lah, dah habis, byeeee...


Older Post | Newer Post